facebook
Universal Heart

Kommentarer

Några KommentarerDet absolut bästa jag har hört! Jörgen Tranberg är oerhört kompetent! Han kan presentera avancerade kunskaper på ett mycket begripligt sätt. Första gången jag skrattade, grät och satt helt fängslad genom en hel föreläsning. Trodde aldrig jag skulle orka lyssna en hel dag men jag ville att det aldrig skulle ta slut.

Johanna Berg, 39 år, IT konsult, Göteborg


Vilken kunskapsbank! Vilket framträdande! Jörgen Tranberg bjöd på en magisk dag. Om ni inte har lyssnat på denna man – gör det! Allt flum är naturvetenskapligt förankrat vilket gör föreställningen till en fröjd. Det var värt resan till Göteborg.

Peter Johansson, läkare, Stockholm


Jag var med min man, våra tre barn och vi var som helt tagna lång tid efter Jörgen Tranbergs framträdande. Det var som att lyssna på en komiker som satt med en visdom jag sällan skådat. Vår familj fick vara med om ett framträdande som gjorde att vi kom varandra närmare. Vi kommer gå på alla hans föreläsningar som erbjuds i samma tema.

Tina Jansson med familj, Volvo personvagnar, Göteborg


Jag kan varmt rekommendera alla personer med en gudstro att lyssna på Jörgen Tranberg. Han nämnde aldrig ordet Gud på föreläsningen men jag som djupt troende inser att han kan förena människor i samförstånd oavsett bakgrund. Denna man har en gåva. Han kan förena människor i kärlek. Lyssna om ni får möjlighet.

Johan Nilsson, företagare