facebook
Universal Heart

21-dagars-webbutbildning

21 dagars webbutbildning – Ändra din biokemiska kropp till inspiration, tillit och flöde.

– Forskningsbaserad utbildning

21 dagars webbutbildning

Det har visat sig att det tar minst 21 dagar att ändra din biokemiska kropp. Denna utbildning blandar begriplig forskning om medicin/biologi, neuropsykologi, kvantfysik och matematik med uråldrig visdom.

Det byggs broar mellan dessa världar av verklighet. Om man följer programmets kontinuitet så garanteras en inre kroppslig förändring med ett en yttre känsla av expansionsflöde.Några kurskommentarer:

Hej Jörgen, Jag heter Björn Karlsson och har gått din kurs, mentor första steg. Jag applicerade all kunskap direkt på mitt äktenskap, jobb och mig själv. Jag kan erkänna att vi fick en nytändning i vår relation. Jag t.o.m vågar påstå att det räddade vårt äktenskap. Jag var även med i Stockholm när du och din bror hade er Kraniosakrala introduktion kurs, och nu är min fru anmäld till samma kurs i Stockholm.

Även om jag inte har avsikt att bli terapeut så vill jag verkligen tacka dig! De 2 dagarna var mycket givande och förståelsen för kroppen gav mig förvånansvärt mycket såpass mycket att jag rekommenderar alla denna kurs. Min fru går just nu din 21 dagars webbutbildning (hon har gjort en vecka och är mycket nöjd) och vi båda skall gå er utbildning i Borlänge som startar i december. Jag har ett liten företag på 12 anställda och jag har bestämt alla skall gå din utbildning i Borlänge med deras respektive.

Vad jag vill säga är tack för allt du gör. Du verkligen vågar stå för din kunskap. Jag var en skeptiker men vill att du skall veta att det du förmedlar förändrar människors liv. Tack Jörgen!”

Björn Karlsson


”Jag är tacksam för din fantastiska utbildning 21 dagar till inspiration, flöde och tillit det har hänt mycket med mig. Jag känner en lättnad i kroppen för mitt egna företag med allt som jag vill expandera med mig själv i det och jag tycker det är roligt att arbeta med det igen. Ser allt med nya ögon. Bäst av allt är att jag mår oerhört mycket bättre. Känner också att flöde finns på ett helt annat sätt i min omgivning. Jag är så tacksam för denna utbildning och utmaningarna du har gett mig.”

Elisabeth Werner


”Jag följer ditt 21-dagars program och är idag inne på dag fyra. Jag vill tacka dig Jörgen för att du förmedlar och ger kunskap om det stora på ett begripligt sätt, även att det är avancerad kunskap. Annalenas Mellboms hypnos är verkligen kraftfull, har kört den tidigare, men nu efter dina dagar så känner jag att det når en helt annan nivå. Och jag känner att jag på morgonen vaknar upp med en annan glädje. Underbart! Detta är den bästa webbutbildning jag har hittills upplevt.”

Camilla Gundt


”Nu håller jag på och läser 21 dagar till inspiration, flöde och tillit, och det känns som något har ändrats, det har gått 3 veckor och jag ska göra om kursen för jag fick en mycket stor förändring…Kursen gav mig en stor dos inspiration och flöde verkar fungera med dina djupa kunskaper. Tack Jörgen för allt du förmedlar. Jag känner en stor tacksamhet för alt du delar med er.”

Ann-Christin Börjesson